Series terkini : Belajar WordPress CPT

Limited Time : Gunakan "code20" untuk dapatkan diskaun 20% bila anda nak upgrade ke Pro version

semua yang anda perlukan untuk belajar bangunkan sebuah website tanpa perlu tunggu

90 hari*

Sertai lebih 1300+ pengguna yang berjaya membangunkan website mereka sendiri dan meningkatkan kemahiran dalam Web Deveplopment;
** Hasil mungkin berbeza pada setiap individu
As seen on

PLATFORM INI MACAM NETFLIX. TETAPI KHUSUS UNTUK WEB DEVELOPMENT

Strim video tutorial tanpa had. Ratusan tutorial untuk design website
sudah siap untuk dipelajari hari ini

"Good initiative utk create more Digital Agency business dan peluang upskill 👍 Well done"

Arif Tukiman, CEO @RunCloud

PILIH PERJALANAN ANDA

Anda inginkan fakta berdasarkan bidang kerja anda? Tekan salah satu bidang dibawah untuk melihat apa perjalanan anda didalam Platform ini

Tingkatkan limitasi anda dalam pembangunan
web ke peringkat yang tertinggi

Platform ini menawarkan World-Class tutorial untuk Developer dan Designer seperti anda.

Tidak perlu Shotgun
Shooting lagi.

Tutorial yang ditawarkan kepada anda adalah tutorial lengkap yang mana anda tidak perlu lagi tercari-cari secara rambang tentang ilmu apa yang anda perlukan untuk bangunkan sebuah website

Pelajari cara paling cepat
develop website

Anda boleh hasilkan sebuah website yang powerful, optimized dan cantik kurang dari 1 tahun.

Dengan silibus Kelas Design yang diteliti begitu rapi, anda tidak perlu tunggu lama untuk publish website dan output anda bakal menyamai mereka yang ada pengalaman kerja lebih dari 3 tahun keatas.

Walaupun anda tiada pengalaman!

Bimbingan kerjaya dalam dunia pembangunan web

Platform ini bukan semata-mata untuk belajar ilmu teknikal. Tetapi anda juga boleh belajar bagaimana untuk menjadikan diri anda sebagai seorang TOP CANDIDATE.
Ini baru sedikit.. anda akan dapati lebih banyak value yang anda akan dapat dalam Platform ini. Tapi kami nak beritahu yang silibus pembangunan website ini adalah..

Dari Developer kepada Developer

Hai semua. Saya Sulaiman. Saya merupakan seorang Web Developer yang mana saya mempunyai pengalaman kerja lebih 7 tahun dalam bidang ini. Saya sudah buat website, sistem dan applikasi mobile daripada from scratch hinggalah menggunakan no-code builder.

Jadi dengan belajar membangunkan sebuah website menggunakan WordPress, sememangnya akan memudahkan dan mempercepatkan kerja anda.

Platform ini bukan untuk anda yang nak secure Senior Engineer Position. Atau untuk anda gerenti dapat kerja.

Tetapi platform untuk anda ubah tahap kemahiran anda dalam pembangunan website kepada tahap maksima.

Mari saya guide anda bagaimana untuk develop website menggunakan pelbagai jenis teknologi.

Saya akan pastikan Silibus Series yang saya bangunkan, membantu anda dalam membina sebuah website. Daripada pembelian domain sehingga deploy Server.

Kita jumpa di dalam.

Belajar bagaimana untuk hasilkan sebuah
Landing Page yang Convert!

Platform ini menawarkan World-Class tutorial untuk Internet Marketer seperti anda.

Belajar untuk tingkatkan
Sales dengan Sales Funnel

10X Sales anda dengan Sales Funnel. Pelajari bagaimana anda boleh menghasilkan sebuah Sales Page yang mampu menukar Visitor, kepada Customer.

OTO, Order Bump, Upsell, Downsell, you name it. Boleh belajar dalam platform ini.

Pelajari cara paling cepat
develop website

Sebagai seorang Internet Marketer, kami faham yang anda nak siapkan Sales page @ Website dalam kadar segera.



Don’t Worry! Semua itu bakal diselesaikan bilamana anda belajar dengan Kelas Design. Tak perlu tunggu sehingga setahun untuk master the process.

Giving you the best advice 
that we have

Biasanya team Marketer ni mahukan sebuah landing page @ sales page yang convert. Tanpa memikirkan perkara kritikal yang lain.

Oleh kerana itu anda akan belajar apa perkara kritikal yang lain anda perlu tahu. Dan yang paling best, anda akan belajar tanpa perlu hafal terms yang super-technical.
Ini baru sedikit.. anda akan dapati lebih banyak value yang anda akan dapat dalam Platform ini. Tapi kami nak beritahu yang silibus pembangunan website ini adalah..

Dari Marketer kepada Marketer

Hai semua. Saya Sulaiman. Sebagai seorang Freelancer dan juga owner kepada bisnes kecil, saya juga perlu untuk memakai "topi" seorang Marketer. Dengan itu barulah saya boleh fikir yang terbaik untuk pemasaran bisnes dan servis freelance saya.

Bekerja dengan team marketer, dan dengan client dalam pembangunan website @ sales page mengajar saya banyak perkara tentang Internet Marketing. Especially dalam bidang Sales Funnel.

Saya menerapkan Sales Funnel dalam semua service Freelance saya. Dan sekarang, dalam platform ini saya akan share bagaimana saya buat.

Ayuh, sertai saya.

Latih team IT anda untuk menghasilkan
Top-notch Website bisnes anda

Platform ini menawarkan World-Class tutorial untuk tukar team IT anda daripada biasa kepada luar biasa.

Belajar uruskan website dari awal sampai live

Kenapa nak biarkan Provider anda uruskan website anda sedangkan team IT anda boleh belajar uruskan sendiri dengan Tutorial Step-By-Step dalam platform ini?

Pembelian Domain, Server, Setup Control Panel dan pelbagai lagi. Daftarkan mereka untuk belajar.

Minta hampir apa sahaja untuk team IT anda buat

Anda nak customize Website anda? Nak ada animation? Nak ada custom function?

Lepas ni mereka boleh laksanakan apa yang anda minta. Tiada lagi kedengaran alasan “saya tak tahu buat”, “Upah freelancer jelah” dan macam-macam lagi.

Best ROI yang anda pernah buat dalam sejarah

Hanya dengan sedikit yuran komitment, anda bakal dapat pulangan yang berlipat kali ganda jika menghantar team IT anda untuk belajar dengan Kelas Design.

9 daripada 10 Owner SME mengesyorkan Kelas Design.
Ini baru sedikit.. anda akan dapati lebih banyak value yang anda akan dapat dalam Platform ini. Tapi kami nak beritahu yang silibus pembangunan website ini adalah..

Untuk latih team IT anda menjadi seorang Programmer yang Pro-aktif, efisyen dan hustler

Sebagai seorang Freelancer dan juga owner kepada bisnes kecil, saya juga perlu untuk memakai "topi" seorang Marketer. Dengan itu barulah saya boleh fikir yang terbaik untuk pemasaran bisnes dan servis freelance saya.

Bekerja dengan team marketer, dan dengan client dalam pembangunan website @ sales page mengajar saya banyak perkara tentang Internet Marketing. Especially dalam bidang Sales Funnel.

Saya menerapkan Sales Funnel dalam semua service Freelance saya. Dan sekarang, dalam platform ini saya akan share bagaimana saya buat.

APA KATA PENGGUNA?

Alhamdulillah so far mmg penerangan sangat mudah faham bagi pemula macam saya.

Dengan kelas free pun dah banyak membantu sebenarnya! Saya sblm ni start belajar html & css dekat W3 schools, tapi masa tu samar-samar lagi. Bila ada video dari kelas ni, lagi jelas lah use case dia.
Kimu Luqman, WordPress Designer
Btw terima kasih tuan buat platform kelas design. Penerangan tuan memang SUPERB🤩.. Mudah faham dan praktikal sangat..

Sebelumni sy banyak tengok modul di UDEM* tapi ambik masa jugak utk faham betul2.
Aniq, Web Developer
Alhamdulillah bermanfaat ilmunya. Penyampaiannya jelas, tuan memang pakar dalam bidang tersebut.

Syukur kerana ianya ilmu yang sungguh bernilai tinggi. Moga ianya berterusan.

JazakAllah.
Tuan Izan Shafie, Copywriter storytelling
All Good, UI UX senang faham
Aliff Rosli, Software Engineer
Video penerangan dalam kelas design sgt padu..mudah faham..sesuai utk org yg x tahu mcm sy..
Muhammad Syamim Martius
Explaination video sangat jelas! Terima kasih tuan🤘😆
Syed Zakwan, Efeq Ventures
Terima kasih cikgu for this great series 🙏
Aima Aimaduddin, System Developer
So far mmg okay sgt tuan. Content padu. Sesuai lah utk org yg baru nk belajar. Saya pun ada jgk benda baru belajar dlm kelas tuan
Ijmal Akbar. Web Developer / Founder Dragtify
Saya ada belajar di apps MiMo pasal coding.. lepas saya belajar sana saya dengar penerangan tuan dalam bahasa Melayu pulak.. berdesup terus faham..
Tengku Airulakmal, urutanthai.com
Your course nang helpful.Ya rasa nak belajar html css javascript. senang paham html mun dah pernah pakei elementor and tauk code html atau css ya rupa macam nei. your html course senang nak tangkap. terbaik. Thank you man.
Hafiz Edruce, Growtivo
Antara pengguna platform ini kerja disini

SERTAI KELAS DESIGN SEKARANG
SECARA PERCUMA!

// Kelas Design

Sembilan daripada sepuluh pengguna mengesyorkan untuk belajar Web Development dengan Kelas Design. Daftar sekarang secara percuma dan lihat sendiri bagaimana anda boleh tingkatkan lagi kemahiran dalam membangunkan website dengan Kelas Design.
© 2016 - 2023. All Rights Reserved.