Series terkini : Belajar WordPress dari awal

Limited Time : Gunakan kod kupon "end2023" untuk dapatkan diskaun 30% bila anda nak upgrade ke Pro version

memudahkan cara pembuatan website

Membangunkan sebuah website tidak seharusnya sukar. Di Kelas Design, kami menukar konsep yang terlalu teknikal dan sukar difahami kepada penerangan yang sangat mudah difahami oleh semua. Baik anda seorang Programmer mahupun Internet Marketer.
Kelas Design ditubuhkan pada tahun 2016 di Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS) yang mana pada awal penubuhannya, kami fokus kepada berkongsi ilmu berkenaan Graphic Design.

Tetapi disebabkan permintaan tinggi untuk berkongsi ilmu website, manakala permintaan untuk Graphic Design menurun, maka kami fokus kepada pembangunan Website.

Ilmu pembangunan Website yang kami fokus pula adalah HTML, CSS, PHP, WordPress, CPanel, Digital Ocean, AWS, Cloudflare dan RunCloud.

Initinya, kami menawarkan tutorial lengkap untuk WordPress & Website dan ekosistemnya.

bagaimana kami bermula

Statistik
Kelas Design

4K++

Pelajar (Offline & Online)

3

Universiti & Kolej

300+

Episode Tutorial tersedia

7+

Pengalaman

Rakan strategik & teknologi

jemput kami sebagai pengajar

Kami mempunyai pengalaman mengajar ramai orang secara fizikal. Modul Series Tutorial kami telah direka secara teliti. Jika anda ingin kami bantu team dalam organisasi anda memahami WordPress, sila klik pada butang dibawah.

SERTAI KELAS DESIGN SEKARANG
SECARA PERCUMA!

// Kelas Design

Sembilan daripada sepuluh pengguna mengesyorkan untuk belajar Web Development dengan Kelas Design. Daftar sekarang secara percuma dan lihat sendiri bagaimana anda boleh tingkatkan lagi kemahiran dalam membangunkan website dengan Kelas Design.
© 2016 - 2023. All Rights Reserved.