Series terkini : Belajar WordPress dari awal

Limited Time : Gunakan kod kupon "end2023" untuk dapatkan diskaun 30% bila anda nak upgrade ke Pro version

Latih team anda untuk menjadi a-class web developer!

Salah satu cara untuk anda kembangkan syarikat adalah dengan memiliki team IT @ Programmer yang mempunyai kemahiran yang berkelas tinggi. Dengan fungsi ini anda ibarat memiliki seorang trainer yang akan guide team anda menjadi seorang web developer yang luar biasa.
Dipercayai oleh

"Perlu ke saya train team saya untuk belajar buat website sendiri?"

Tak wajib jika anda sudah mampu untuk upah syarikat lain untuk laksanakannya.
Jika anda mahu internal team anda yang bangunkannya, lihat apa yang
fungsi Team ini dapat membantu untuk mengembangkan
syarikat / perniagaan anda

Jemput ahli kumpulan

Anda boleh menjemput seberapa ramai ahli kumpulan yang anda mahukan dengan hanya 1 Click sahaja. Ahli kumpulan yang dijemput nantinya akan mendapat E-mail notifikasi daripada sistem ini.

Data ahli

Sangat mudah untuk melihat data ahli kumpulan kerana semuanya dikumpulkan didalam satu table. Supaya anda mudah untuk mencari dan melakukan sesuatu dengannya.

Remove ahli kumpulan

Mungkin ahli kumpulan tersebut bukan lagi bersama syarikat / perniagaan anda. Fungsi ini membantu anda untuk Remove mana-mana ahli kumpulan yang tidak lagi Relevent dengan bisnes anda.

PRO version

Semua ahli kumpulan yang anda jemput akan memiliki keahlian PRO. Ini membawa maksud mereka semua boleh mengakses dan belajar dalam platform ini tanpa limitasi.

Pro-level verified

Pro-level verified

Reduced Fees

Oleh kerana anda mendaftar secara ramai, maka anda layak untuk menikmati diskaun sehingga 60%

"Tapi saya tiada team dalam bisnes. Boleh saya gunakan fungsi ini juga?"

Sudah tentu boleh! Ramai trainer yang menjadikan platform ini sebagai Added Value dalam bengkel yang mereka anjurkan. Tak kira anda seorang Trainer, Cikgu mahupun Pensyarah yang mahu train anak murid anda mahir dalam Web / WordPress Development, anda bebas menggunakan fungsi ini.

DAFTAR TEAM ANDA SEKARANG

** Sila logout akaun sekarang untuk akses ke halaman pendaftaran

// Kelas Design

Sembilan daripada sepuluh pengguna mengesyorkan untuk belajar Web Development dengan Kelas Design. Daftar sekarang secara percuma dan lihat sendiri bagaimana anda boleh tingkatkan lagi kemahiran dalam membangunkan website dengan Kelas Design.
© 2016 - 2023. All Rights Reserved.