Series terkini : Belajar WordPress dari awal

Limited Time : Gunakan kod kupon "end2023" untuk dapatkan diskaun 30% bila anda nak upgrade ke Pro version

 • Peluang untuk menambah pendapatan tambahan

kami bayar 30% kepada anda jika pengguna kod affiliate anda sertai kelas design

Apa kelebihan menjadi Affiliate Kelas Design?

Support Group

Jika anda rasa stuck dan inginkan idea bagaimana untuk memasarkan Link affiliate anda, kami sediakan group khas untuk membantu anda.

Dashboard analitik

Data-data ini sangat bermanfaat jika anda ingin mengesan apa yang sedang berlaku dengan link affiliate anda. Anda boleh menikmatinya secara percuma.

Data milik anda

Kelas Design tidak akan menyimpan data pengguna anda atau berkongsi dengan yang lain. Pengguna yang menggunakan Kod Unik anda, kekal dengan anda.

Tiada had masa

Kami tidak meletakkan had masa pada setiap pengguna Kod Unik anda. Anda tetap akan mendapat komisyen walaupun mereka lambat bayar yuran.

Apa yang perlu anda hebahkan?

Anda hanya perlu hebahkan Kelas Design dan ajak mereka daftar menggunakan Kod Unik anda. Itu sahaja.
Katakan ini kepada setiap prospek anda : "Belajar dan bangunkan apa jua jenis website yang anda inginkan. Tak kira E-commerce ke.. Personal Blog ke.. Corporate Website ke.. Tanpa perlu langgan platform berbeza.. Tanpa perlu tunggu sehingga 90 Hari*"
 • Promosikan Kelas Design : Jika mereka mendaftar dengan anda, kemudian mereka langgan akaun Pro. Secara automatik anda layak untuk menerima 30% daripada jumlah itu.
 • Lebih ramai, Lebih tinggi anda akan dapat : Platform Kelas Design sesuai untuk semua peringkat umur. Jadi anda boleh promosikan pada sesiapa yang berminat untuk mendalami bidang Web Development.

  Sekolah dan Universiti adalah salah satu lubuk untuk anda jana pendapatan lebih.

  Yuran Pro Account adalah RM249. Anda akan menerima RM74.70 daripadanya

Langkah pendaftaran

Anda perlu mengikuti langkah dibawah untuk mendaftar sebagai Affiliate Kelas Design
 • Daftar sebagai Student Account.
 • Pelajari apa yang ada didalam Platform Kelas Design. Ini memudahkan untuk anda menjawab sebarang persoalan dari orang yang anda promosikan.
 • Klik butang "Jana Kod Affiliate Saya" dalam menu Affiliate.
 • Salin Kod Unik @ URL khas anda.
 • Hebahkan kepada semua platform atau organisasi yang anda hajati.
Penafian : Ini adalah sebuah program dibawah kelolaan Kelas Design dan Kelas Design atau Muhamad Sulaiman atau mana-mana tim Kelas Design tidak akan menanggung kerugian yang dilaburkan oleh peserta Affiliate. Begitu juga dengan keuntungan yang diraih oleh peserta. Untuk maklumat lanjut tentang program ini, sila rujuk tab `Terma & Syarat` didalam menu Affiliate.

** Hasil pembangunan website mungkin berbeza mengikut individu.

// Kelas Design

Sembilan daripada sepuluh pengguna mengesyorkan untuk belajar Web Development dengan Kelas Design. Daftar sekarang secara percuma dan lihat sendiri bagaimana anda boleh tingkatkan lagi kemahiran dalam membangunkan website dengan Kelas Design.
© 2016 - 2023. All Rights Reserved.